Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Träningsoveraller

Du kan hitta nätkostymer för män , shorts, träningsoveraller och collegedräkter i den här kategorin. Trendiga, street fashion outfits med matchande toppar och underdelar. Mjuka colleges som är bekväma att bära hemma också! Dessa är lätta att ge som ett set som present till en partner, vän eller familjemedlem.
Du kan hitta nätkostymer för män , shorts, träningsoveraller och collegedräkter i den här kategorin. Trendiga, street fashion outfits med matchande toppar och underdelar. Mjuka colleges som är bekväma att bära hemma också! Dessa är lätta att ge som ett set som present till en partner, vän eller familjemedlem.
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
      • Waist Cut
        27 produkter

       Herr Träningsoveraller

       Tiderna har förändrats och träningsoveraller är inte längre ett stilmedvetet val för sporten eller gården. Den avslappnade nätdressen passar som en outfit för träning, jogging och fritid. Samtidigt kan du se bra ut och känna dig bekväm i en onlinekostym. De sitter bra och passar för många vardagsbruk. Den sportiga stilen är nu inne och tröjorna har gjort en återgång till street fashion. Du behöver inte gå till gymmet för att bära en nätdräkt, du kan till och med bära den när du springer runt på stan. Särskilt mjuka collegekläder är ett utmärkt val för en mer bekymmersfri look.

       Komfort och elegans i ett paket

       I vår kollektion hittar du träningsbyxor med färdiga detaljer samt hudvänliga sporttröjor. Alla hittar också ursäkter för att inte röra sig, så låt inte frånvaron av olämpliga sportkläder vara en av dem. Den trendiga och enhetliga nätdressen ger en extra boost till dina träningspass och passar även till outfits efter en sportprestation. Kombinera dina sneakers som en vän till tröjorna och den oslagbara outfiten är komplett. En kostym online är en bra outfit, till exempel för en affärsresa eller en snabb transaktion, och du behöver inte tänka på det längre. Vi har även tvådelade shorts som är perfekta för sommaren. Till exempel har varumärket Only & Sons en grå shortskostym och Jerone har en svart shortskostym med tryck på bröstet och text på sidorna av shortsen. Shortsdressen är en avslappnad men stilren outfit för sommaren. I värmen vill man inte ta på sig tajta kläder, utan hellre lösare material. Shortsdressen passar även utmärkt till exempelvis löpning eller lätt träning. Löparskor är också perfekta med meshdräkter. Till exempel, vita skor är lämpliga med en grå mesh kostym set. Du kan väl lägga en T-shirt eller till och med en långärmad under nätdressen om du vill ha variation.

       På dagen för slappa

       Vi kan inte nog betona bekvämligheten med nätkläder! Till exempel, hemma en slappande dag, är en bekväm college-nätdräkt perfekt. Får du plötsligt ett lyft för ett träningspass kan du enkelt dra passet i samma nätdräkt istället för att slappa.

       För resor Fritidskläder

       Tågresor, flygresor och långa bilresor, vad ska man ha på sig? Nätdressen är perfekt för dessa resor. Meshdräkterna är flexibla och känns bekväma att bära och klämmer inte ihop någonting. På långa resor kan du enkelt sova i vardagskläder. Det är alltid bra att ha en nätdräkt på vägen. Den snygga färgkombinationen i meshkostymer har en grå topp och botten. Det känns väldigt avslappnat och ser samtidigt stilrent ut. Jerone har en snygg grå college-outfit med en dekorativ tagg på den andra ärmen. Collegekläderna inkluderar en collegetröja och collegebyxor.

       Mönstren ger lite glädje

       De små detaljerna sätter ett lyft till dina kläder. Detaljerna gör enkelt ett tråkigt plagg mer stilrent. Till exempel har ett av våra nätkostymset en svart luvtröja med dragkedja och svarta collegebyxor med gula detaljer, vilket gör outfiten snygg. Jerones nätkostymer har en bra kombination av olika färger och extra detaljer. Jerone har även off-road meshdräkter med två framfickor för collegebyxor. Nätdräkten är perfekt för uppvärmning innan ett träningspass och är lätt att ta av efter uppvärmning. De flesta meshdräkter har fickor med dragkedja, antingen i hoodie eller byxor. Telefonen och nycklarna är lätta att bära utan att tappa. Nätdräkterna har vertikal krage i många, vilket är väldigt praktiskt i svalt väder. Det hala materialet är typiskt för meshdräkter, vilket är bra för uppvärmning innan ett träningspass eller på planen innan matcher. Om din meshdräkt har ett halt material, kanske du vill ta den en storlek större än du normalt använder.