Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Stickade & Koftor

Värme och elegans i ett paket. Herrtröjan passar både till arbetskläder och dejting. Tröjan värmer som den är och är ett utmärkt val för lager. Den tunna tröjan kan bäras svalkande sommarkvällar, den tjockare tröjan skyddar mot frostskador. För extra värme, välj en sticka med hög krage.
Värme och elegans i ett paket. Herrtröjan passar både till arbetskläder och dejting. Tröjan värmer som den är och är ett utmärkt val för lager. Den tunna tröjan kan bäras svalkande sommarkvällar, den tjockare tröjan skyddar mot frostskador. För extra värme, välj en sticka med hög krage.
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       65 produkter

      Herr Stickade & Koftor

      En mjuk och varm stickning är en del av varje mans klädbutik. Det är ett multifunktionsplagg som är lätt att kombinera med vilken outfit som helst. I Jerones utbud hittar du snygga tröjor och jackor som värmer dig både långa sommarkvällar och kalla vinterdagar. På hösten är herrtröjor ett utmärkt val för kallt väder. På vintern värmer de upp under jackan, men på våren går även tröjorna med dragkedja och knäppning bra istället för toppen. I vårt urval hittar du väldigt trendiga herrkoftor, dragkedjetröjor och tunnare tröjor.

      Trendig tröja till dig själv eller som present

      Den bekväma tröjan känns bra på toppen och är idealisk för både arbete och fritid. I vårt utbud hittar du herrtröjor för många olika smaker och stilar. Med en snygg tröja skapar du ett välvårdat intryck och den fungerar som en fin outfit för arbete och arbete. Å andra sidan värmer tröjan dig med kall vinterfrost och ger ett effektivt skydd mot vinterns kyla. Herrtröjor, som bara innehåller bomull eller ull, är varmast och passar perfekt för det kallaste vintervädret. Tunnare bomullströjor med en fiberblandning är inte mycket varmare med långa ärmar och är ett bra val även för en nattklubb på vintern. Kombinera en smal tröja med en herrskjorta för en trendig, lite mer konservativ outfit. Om du ännu inte har använt en tröja istället för en jacka för regniga höst- och vårkvällar, rekommenderar vi definitivt att du provar det! Kolla in vårt utbud, hitta rätt tröja för din stil och se snygg ut året runt!

      Det finns många stilar av herrtröjor

      Riktigt många män bär stickat oavsett ålder och stil, och det är inte konstigt att de är riktigt snygga och praktiska för många smaker. Du kan få stickningen rätt genom att kombinera en riktigt stilig stil, till exempel genom att kombinera den med chinos eller bomullsbyxor. Den stilrena stilen gör att du ser smart och snygg ut med tröjan och passar bra för vuxnas smaker. Vill du ha en mer avslappnad och ungdomlig look från tröjan rekommenderar vi att du kombinerar tröjan med våra jeans. Om du vill ha ännu roligare för dagens look rekommenderar vi att du provar turtleneck. Det skapar en riktigt stilig och snygg outfit för sin djurhållare. Dessutom är det fortfarande bekvämt och varmt!

      Herrtröja är ett säkert val

      Dejting närmar sig och du vet inte vad du ska ha på dig? Tröjor spara! Tröjan får en man att se avslappnad och vänlig ut. Herrtröjan är det perfekta valet, till exempel för en höstdejt på ett café eller för en avslappnad drink i skymningen. Valet av tröja påverkas också av plaggets komfort. Så välj en sticka som är bekväm att bära och som inte kliar. Muddarna och fållen på många herrtröjor är försedda med resår som ökar tröjans komfort och håller tröjans fåll på plats även vid förflyttning, så det gör inte ont även om kaffet hamnar på en stadsvandring . Valet av storlek påverkar även tröjans komfort. Du kan alltid komma för att passa tröjan på plats och våra produkter har storleksrekommendationer på om storleken böjer sig till en mindre eller större storlek. Bra dressing är viktigt för att skapa ett bra första intryck och med ett enkelt dressingtips som även fungerar med stickat kan du komma långt! Kombinera en ljus tröja med mörkare byxor för att skapa en snygg kontrast till din dejtoutfit. Samma sak gäller tvärtom, koppla ihop dina mörka träningsbyxor med en mörk tröja och du är redo att charma din dejtingpartner!