Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Skjortor

Snygga herrskjortor för fester, kontorsarbete eller dejting! Tidlösa skjortor med krage är hörnstenen i en garderob som du kommer att njuta av i många år framöver med god omsorg. De flesta av våra kragskjortor innehåller elastan, vilket ger kragskjortan en bra passform, bättre komfort och ett kroppsbetonande snitt.
Snygga herrskjortor för fester, kontorsarbete eller dejting! Tidlösa skjortor med krage är hörnstenen i en garderob som du kommer att njuta av i många år framöver med god omsorg. De flesta av våra kragskjortor innehåller elastan, vilket ger kragskjortan en bra passform, bättre komfort och ett kroppsbetonande snitt.
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       39 produkter

      Herr Skjortor

      Den kragade skjortan är ett klassiskt herrplagg som räddar en snabb vardagsmorgon. En tidlöst snygg skjorta med krage passar alla tillfällen, både vardag och fest. Du kan definiera outfitens ledighet eller formalitet genom att ändra färg och mönster på den kragade skjortan och prova den med olika byxor och jackor. I vårt utbud hittar du herrkragade skjortor från ljus till mörk och från solid till tryckt. Den enfärgade herrskjortan med krage är lämplig för kontorsarbete, men även för vardagsbruk. De modigaste kan även flirta med en tryckt krageskjorta, som passar bra för mer informella tillfällen och speciellt nattliv. En snygg skjorta med krage är ett lätt val oavsett årstid. För varma sommardagar kan du även välja en kortärmad skjorta med krage.

      Grundpelaren i en funktionell garderob

      Den vita herrkragade skjortan är en produkt som borde finnas i varje mans garderob. Kragiga skjortor som bärs under vintern brukar mörkna, men vi tycker att färgen alltid ska vara jämn i tryck. De modigaste kan välja en mönstrad eller mer specialfärgad skjorta, medan mer konservativa byråer kommer att ta på sig en enfärgad skjorta eller till och med en randig version av den kragade skjortan. Du kommer garanterat att få en snygg outfit genom att kombinera en skjorta med krage med chinos eller lågmälda jeans, eller bära den under en herrtröja eller kofta. Passform och komfort är viktigt när du väljer en skjorta med krage. Den perfekta kragskjortan sitter bra och är lätt och bekväm att bära. Passformen påverkas av storleken på skjortkragen. En bra tumregel för detta är att det ska vara två fingrar mellan kragen och halsen med skjortan uppknäppt. Denna regel gäller även när de övre knapparna är öppna. Den kragade skjortan ska inte dras åt vid bröstet, men den ska inte heller vara för lös. En välsittande kragskjorta känns bra på toppen och ser stilig ut! Kom ihåg att du alltid kan returnera eller byta produkten, så att välja rätt storlek är ingen stress. Det är fortfarande bra att läsa storleksrekommendationerna.

      Skjortor med krage ger uppfriskande till många stilar

      Är du vän av stora och tydliga rutiga mönster? Eller en vän av mer dämpade toner och tryck? Vi har skjortor med herrkrage för många smaker. Som mönster kan du välja rutor, ränder eller till och med ett camoprint! Vårt utbud förändras, men du kan alltid hitta snygga mönster till skjortor med krage! En välskuren kragskjorta är ett måste-plagg för festliga tillfällen och ofta även för många arbetssituationer. Varje man bör äga minst en klassisk vit skjorta, som, i en annan design och gjord av olika material, passar såväl till jobbet som för en ledig kväll eller bröllop, till exempel. De kragade skjortorna har ljusa glödande nyanser på sina ytor, som förstärks ytterligare med mörka byxor. Med den här outfiten kommer du säkerligen att vända blicken mot gatan och i kvällens underhållning till exempel. Om du lever igen för mer dämpade toner, fungerar klassiska och trasiga toner som dess stilfulla förstärkare. Lite mild ton ger en fin kontrast till den karismatiska helheten hos en affärsman.

      Även i kallt väder

      Utan en jacka med krageskjorta kan det bli coolt. Så se till att du har en fungerande jacka i garderoben för en skjorta med krage. Det är enkelt, för den kragade skjortan är verkligen lätt att kombinera med andra kläder och den kragade skjortan i kombination med en jeansjacka är till exempel vår personliga favorit. Om du inte är en vän av jeansjackor, oroa dig inte! Vi har även massor av andra jackor som får dig att gunga i din krageskjorta. Så kolla även in rockarna i vår kollektion.