Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Betalsätt

Walley

Vi erbjuder möjligheten att betala med faktura i samarbete med Walley. När du väljer en faktura som betalningsmetod och du får fakturaalternativet får du de beställda varorna innan du betalar för dem.

Du kan betala hela fakturabeloppet på en gång eller, om du ges möjlighet att betala med kreditkort, dela upp betalningen i mindre delar genom att betala minst det lägsta belopp som anges på fakturan före förfallodagen. Att betala fakturan i delbetalningar kräver att du efter att ha mottagit fakturan tecknar ett kreditavtal med Walley genom att logga in på Mina Sidor på my.walley.fi.

När du väljer att betala med faktura eller kreditkort kan endast lägga beställningen till din fasta adress i folkbokföringen. Du måste vara minst 18 år vid beställningstillfället och Walley kommer att kontrollera din kreditinformation vid beställning. Sena betalningar kommer att debiteras med juridiska påminnelseavgifter och inkassokostnader samt ränta för försenad period.

Du kan få fullständiga villkor och information om Walley Invoice och Övertrassering från följande länkar:

Allmänna villkor för fakturering, kontokredit och avbetalning

Standard europeiska villkor konsumentkreditinformation

Paytrail

Onlinebetalning sker via Paytrail Oyjs hemsida.

Betalningar med Visa, Visa Electron eller MasterCard

Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard agerar Jerone endast som marknadsförare av produkter och tjänster och levererar även produkterna till köpare. Paytrail Oyj ansvarar för reklamationer.

Paytrail Oyj agerar som säljare av produkten för betalningar som görs med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort, och transaktionen skapas mellan kunden och Paytrail Oyj. Säljaren är ansvarig för alla skyldigheter relaterade till transaktionen. Paytrail Oyj är också mottagare av betalningen br>Telefon: 0207 181830

Onlinebanker
Paytrail Oy (2122839-7) genomför i samarbete med finska banker och kreditinstitut betalnings- och finansieringstjänsten relaterad till nätbanksbetalningar. Paytrail Oyj köper betalningen och redovisar den till handlaren. Ur användarens synvinkel fungerar tjänsten precis som traditionell onlinebetalning.

VivaWallet

Betalningsvillkor kan du läsa här: https://www.vivawallet.com/terms-and-conditions

Postiennakko

På grund av outtagna postförskottsbeställningar kommer vi att granska all tillgänglig kundinformation innan leverans. Ej uthämtade beställningar kommer att medföra extra kostnader för Jerone, så vi förbehåller oss rätten att stänga ett kundkonto och inte sälja vidare om det finns anledning att misstänka att det är samma kund. Vi kommer att debitera kunden €149SEK för en outtagad postförskottsorder.

Nouto

Väljer du att hämta istället för att posta kan du komma till vårt hämtlager på vardagar kl. 11-16. Vi rekommenderar att du bekräftar din närvaro innan du kommer till lagret genom att ringa kundtjänst på 0408280202 eller LiveChat. Utanför öppettiderna har vi öppet efter överenskommelse! Vi hjälper dig gärna att hitta rätt storlek på plats. Produkterna ska hämtas på lagret på Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tammerfors.