Företag

Takeaway-butiken öppen MÅN - FRE 11:00 - 16:00 . Utanför öppettider efter överenskommelse! Vi är emot att diskriminera människor utifrån hälsoinformation, så alla är alltid välkomna till oss utan eller med pass.

Kontakta oss här
Tel. +358408280202 (mån-fre 11.00-16.00, datum/ppm.)

När du kontaktar oss rekommenderar vi att du i första hand använder kontaktsystemet längst ner till höger på sidan du använder. Vi svarar på förfrågningar som skickas via den som regel inom en dag om vi inte är online, men i brådskande fall kan du alltid kontakta oss per telefon!SAMARBETE MED JERONE?


Vi samarbetar gärna med regelbundet uppdaterade livsstils- och modebloggar. Vi hoppas att din blogg har funnits i minst ett år. Förutom bloggsamarbete kan vi även samarbeta på andra sätt. Kontakta oss och berätta din idé!


Marknadsföring, urvalsundersökningar och bloggsamarbeten: kundtjänst (ät) jerone.fi

Tekniska kontakter: support (ät) jerone.com

Företag


Jerone är ett 100 % finskt familjeföretag inom klädbranschen, som grundades 2010. Vi började med att sälja endast ett tiotal olika klädmodeller i vårt utbud, men i takt med att efterfrågan har växt har vi kunnat utöka vårt utbud ännu mer ! Vi strävar efter att förnya vårt utbud, ständigt förnya med mode. Vi är intresserade av nya märken och märken, så om du saknar något i vårt utbud, skicka oss feedback! För de flesta av de märken vi säljer har vi även en importör. Om du är intresserad av grossist, skicka oss ett mail eller ring oss.

Vår affärsidé är att erbjuda bredast möjliga utbud av trendiga kläder samt skor och accessoarer för män. Vi lägger dagligen in nyheter på våra sidor som vi även informerar om på våra Facebooksidor. Vi tackar alla som gick med i vår fanbas!


VAR BÖRJADE JERONE?


Samtidigt var det frustrerande svårt att hitta snygga och distinkta herrkläder någonstans i Finland fram till 2010. Även butiker som kallar sig trendiga klädbutiker sålde bara ett fåtal produkter till män – även till ett högre pris och i butikens bakre hörn. Det verkade som att män underskattades som kundgrupp inom klädbranschen. Det fanns en tydlig marknadsnisch för Jerones service och kläder.

Som erfarna på området tror vi också att vi vet vad kunden kräver av sin näthandel för att bli nöjd. Snabba leveranser, snabb kundservice och en fungerande returprocess är också mycket viktigt för oss på denna sida av disken.

Jerone är dock fortfarande i tillväxtfasen och verksamheten utvecklas ständigt. Vi har fått en bra start och resan fortsätter härifrån, tack vare Jerones fantastiska kunder!