Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Företag

Takeaway-butiken öppen MÅN - FRE 11:00 - 16:00 . Utanför öppettider efter överenskommelse!

Kontakta oss här
Tel. +358408280202 (mån-fre 11.00-16.00, datum/ppm.)

När du kontaktar oss rekommenderar vi att du i första hand använder kontaktsystemet längst ner till höger på sidan du använder. Vi svarar på förfrågningar som skickas via den som regel inom en dag om vi inte är online, men i brådskande fall kan du alltid kontakta oss per telefon!


SAMARBETE MED JERONE?

Vi samarbetar gärna med influencers.

Marknadsföring och samarbeten: kundtjänst (at) jerone.fi

Tekniska kontakter: support (ät) jerone.com


JERONES BAKGRUND

Jerone är ett 100 % finskt familjeföretag inom klädbranschen, som grundades 2010. Vår affärsidé är att erbjuda bredast möjliga utbud av trendiga kläder samt skor och accessoarer för män. Vi strävar efter att förnya vårt utbud, ständigt förnya med mode. Vi är intresserade av nya märken och märken, så om du saknar något i vårt utbud, skicka oss feedback! För de flesta av de märken vi säljer har vi även en importör. Vi lägger dagligen in nyheter på våra sidor som vi även informerar om på våra Facebooksidor och Instagram.

Jerone startades av två unga entreprenörer. Samtidigt var det frustrerande svårt att hitta snygga och distinkta herrkläder någonstans i Finland fram till 2010. Även butiker som kallar sig trendiga klädbutiker sålde bara ett fåtal produkter till män – även till ett högre pris och i butikens bakre hörn. Det verkade som att män underskattades som kundgrupp inom klädbranschen. Det fanns en tydlig marknadsnisch för Jerones service och kläder. Med mer än tio års erfarenhet i branschen tror vi också att vi vet vad kunden kräver av sin näthandel för att bli nöjd. Snabba leveranser, snabb kundservice och en fungerande returprocess är också mycket viktigt för oss på denna sida av disken.

Jerone är dock fortfarande i tillväxtfasen och verksamheten utvecklas ständigt. Vi har fått en bra start och resan kommer att fortsätta härifrån, tack vare dina fantastiska kunder!