Företag


Jerone är en 100% finsk onlinebutik för herrkläder, grundad 2010. Vårt uppdrag är att erbjuda det bredaste möjliga utbudet av trendiga kläder, skor och accessoarer för män. Vi började med att bara sälja ett dussintal olika klädstilar, men eftersom efterfrågan har ökat har vi kunnat utöka vårt urval ännu mer! Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment för att hålla jämna steg med modet och föra in en streetwear-anda i kombination med en mer klassisk stil på modescenen. Vi är alltid intresserade av nya märken och etiketter, så om du saknar något i vårt sortiment, ge oss din feedback! Vi är också importör för de flesta av de märken vi säljer, så vi har massor av produkter som du inte hittar i de vanliga high street-butikerna.

Jerone grundades av två unga entreprenörer. Fram till 2010 var det frustrerande svårt att hitta snygga, distinkta herrkläder någonstans i Finland. De butiker som kallade sig trendiga klädbutiker sålde bara ett fåtal produkter för män - till och med till högre priser och i det bortre hörnet av butiken. Det verkade som om män var en underskattad kundgrupp inom klädhandeln. Det fanns en tydlig nisch för Jerones service och kläder. Efter att ha varit i branschen i över tio år nu tror vi också att vi vet vad kunden behöver från sin online-shoppingupplevelse för att vara nöjd. Snabba leveranser, snabb kundservice och en effektiv returprocess är därför också mycket viktigt för oss på den här sidan av disken.

Det som är viktigt för oss i vår onlinebutik är säkerhet, tillförlitlighet och användarvänlighet. Säkerheten garanteras bland annat av en mycket säker SSL-anslutning. Paytrail och Viva Wallet garanterar å andra sidan säker och enkel betalning via internetbank, kort, Google Pay, Mobilepay och Apple Pay. Vår leveranstid är bara 24 timmar tack vare vårt inhemska lager. Dessutom erbjuder vi 30 dagars returrätt för alla beställningar som görs i vår onlinebutik


Team

Butik / Lager


Vår avhämtningsbutik i Tammerfors är öppen på vardagar från 11:00 till 16:00: Sulapuronkatu 1, 33700 Tammerfors, Finland. I vår butik kan du prova alla produkter från vår onlinebutik innan du fattar ett köpbeslut. Du kan betala med kort och Walleys faktura.

Om du vill kontakta vår kundtjänst, vänligen skicka ett e-postmeddelande till: kundtjänst (at) jerone.fi eller ring +358 40 828 0202.
Kontakt


Iida hjälper dig gärna med eventuella samarbetsfrågor. Kontakta henne gärna på Instagram.