Leveransvillkor för webbutiken


Gäller från 21.04.2017. Genom att beställa accepterar du villkoren.


Allmän onlinebutik
Netbutiksprodukter säljs av Jerone, företags-ID: 2381931-.8. Vi säljer produkter till personer i myndig ålder. Produktpriser inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och porto.

Beställning
Produkter beställs i allmänhet via internet från Jerone.com via varukorgen. 

Alla beställningar bekräftas via e-post, som anger priset på beställningen, fraktkostnader och de beställda produkterna. För att få orderbekräftelse måste du ange en e-postadress vid beställning. Kunden förbinder sig till de leveransvillkor som gäller för varje beställning.

Orderbekräftelse
Vi skickar en orderbekräftelse via e-post, där du vid behov kan se:
• ordernummer
• det slutliga beloppet på fakturan
• beställda produkter
• betalningsmetod
Du kan också kontrollera innehållet i beställningen via användarkontot på vår webbplats.Returvillkor
Kunden har 30 dagars returrätt. Ångerrätten gäller endast oanvända och säljbara produkter i originalförpackningen. Bifoga en noggrant ifylld returblankett med returen. Kunden måste posta den returnerade produkten till oss på egen bekostnad.

Kom ihåg att ta ett kvitto för kundreturer. Vi återbetalar endast priset på de förlorade produkterna mot ett kvitto, som du kan använda för att bevisa att du överlämnat produkterna till budet.

Returadress
Jerone
Sulapuronkatu 1 P 10
33700 Tammerfors, Finland


Problemsituationer under transport och med hänsyn till defekta produkter
Om produkten har tappats bort under transporten, skadats eller fel produkt har levererats till kund ska kunden omedelbart anmäla felet via kontaktformuläret.

Anmälan om felaktig leverans eller defekt produkt ska göras inom 30 dagar efter mottagandet av produkten. Om paketet är skadat i posten måste kunden omedelbart informera oss via kontaktformuläret.

Ändra
Vi förbehåller oss rätten att ändra våra leveransvillkor. Innan en beställning görs måste kunden sätta sig in i de vid var tid gällande leveransvillkoren.

Jerone behandlar all kunddata i fullständigt förtroende.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priset, samt rätten att stänga kundkontot och avbryta eller avsluta transaktioner utan någon anledning. Att avbryta eller returnera transaktionen kommer dock aldrig att orsaka ekonomiska kostnader för konsumenten om villkoren enligt den finska konsumentskyddslagen är uppfyllda. Vid skador förbehåller vi oss rätten att ersätta produkterna för maximalt hela priset inklusive fraktkostnader, men som god kundservice kan vi komma att återbetala mer.

Meddela oss om du inte ska hämta din försändelse. Vi tar ut en transportavgift på 14,90 € för ej uthämtade försändelser.

Små tonfel kan förekomma i produktbilderna.

I specialerbjudanden som Köp 3, Betala 2, upphör erbjudandet om några av produkterna returneras. När du returnerar en av de tre produkterna betalar du fullt pris för de två produkter du behållit. För att förhindra missbruk förbehåller vi oss rätten att debitera kunden portovärdet för det belopp som ska returneras, om värdet på beställningen initialt översteg gränsen för fri frakt, men värdet på de produkter kunden behåller är under gratis fraktgräns. Om en procentuell rabatt använts i beställningen, beaktas den procentuella rabatten vid återbetalningen av den returnerade produkten, i så fall är återbetalningen inte detsamma som produktens orabatterade pris.