Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Byxor

Trendiga herrbyxor , chinos, collegebyxor och lårfickor! Snygga collegebyxor är bra för både hem och fritid, chinos för festligare tillfällen och herrbyxor för staden, dejting, nattliv och mer! Om du inte gillar jeans så hittar du bra ersättningsprodukter i vårt byxutbud som ser ut som jeans men känns som collegebyxor!
Trendiga herrbyxor , chinos, collegebyxor och lårfickor! Snygga collegebyxor är bra för både hem och fritid, chinos för festligare tillfällen och herrbyxor för staden, dejting, nattliv och mer! Om du inte gillar jeans så hittar du bra ersättningsprodukter i vårt byxutbud som ser ut som jeans men känns som collegebyxor!
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       92 produkter

      Herr Byxor

      Letar du efter ett trendigt alternativ till jeans eller behöver du komfort för din avslappnade look? I Jerones utbud finns byxor för alla smaker och stilar. Oavsett om du ska till kontoret, träna eller dejta, här hittar du garanterat rätt valpar för situationen. Byxor är en viktig del av outfiten, eftersom de är grunden för hela klänningen. Då inte alla byxor kan användas till liknande tillfällen, hittar du olika typer av byxor från många olika märken i vårt utbud. Raka byxor, T-shirts, träningsbyxor, chinot - you name it. Collegebyxor är lämpliga för träning och häng, raka byxor för grader mer formella tillfällen. Tights och sweatshirts som andas är ett utmärkt val för atletisk prestation. Under de senaste åren har chinos för män stigit från grunden till topppopulära byxor som är särskilt lämpliga för sommaren, men inte heller för vintern. Ett flätat skärp och lågklackade skor passar bra till chinos. Förutom jeans är chinos definitivt de viktigaste byxorna för en stadsbärare. Raka byxor bör kombineras med de mest formella skorna, som svarta promenadskor i läder. Med collegebyxor kunde ingenting fungera så bra som Converset! Oavsett vilken stil du har så kommer du garanterat att hitta de herrbyxor du gillar i vårt urval!

      Snygga byxor för sommar och vinter

      Vår kollektion innehåller alternativ för effektiv vardag, helgresor och sportögonblick. Med byxorna kan du enkelt ändra utseende och skapa olika stilar av outfits. När du väljer byxor är det bra att vara uppmärksam på passformen också. Byxans passform på midjan påverkas av passformen i midjan och storleken på benet. Välsittande byxor räddar mitt sätt att leva. Du bör också ta väl hand om dessa vardagshjältar. Byxorna håller bäst när de bärs efter användning och håller tvättarna till ett minimum.

      Jeans är ett tidlöst val

      Många av mina favoritbyxor är traditionella jeans och det är inte konstigt. Jeansen passar bra till många plagg och fungerar med nästan vilken färg som helst. Visste du att om dina jeans inte har smuts men känns som att de borde tvättas, kan de frysas! Detta kommer att avsevärt förlänga livslängden på dina jeans. Jeans har blivit de mest populära byxorna för män i slutet av 1900-talet. Modeikoner har länge dikterat trender även på detta område, men numera finns herrjeans så pass brett i olika underkläder och snitt att vikten av trender tydligt har minskat. De har blivit en nödvändighet för varje man och på toppen ser man bra ut på både nattklubben och anställningsintervjun.

      Både chinos och simmare är lämpliga för en streetstyle-stil

      Solstolar kombineras med en avslappnad lounging hemma eller på träningen, men vi kan berätta att nu kan du se snygg ut och samtidigt känna dig bekväm på samma gång! Du kan trots allt också kombinera en riktigt snygg outfit med nätverkstillbehör. Jobbbyxor är förstås populära som herrbyxor i alla fall och lämpar sig för vardagskläder och kylning.