Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Smycken

Smycken är inte bara exklusivt för kvinnor utan det passar även män! Herrsmycken ger attityd och spänning till vardagskläder. Kröna din street-trovärdiga look med ett iögonfallande halsband eller armband.
Smycken är inte bara exklusivt för kvinnor utan det passar även män! Herrsmycken ger attityd och spänning till vardagskläder. Kröna din street-trovärdiga look med ett iögonfallande halsband eller armband.
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
      17 produkter

     Herr Smycken

     Herrsmycken har blivit mycket populära de senaste åren och Jerones webbutik möter efterfrågan genom att erbjuda ett brett utbud av olika herrsmycken. Vårt utbud har allt från läderarmband, till pärlsmycken i trä och plast och stora korssmycken. Ett av våra mest populära smycken är ett långt korshalsband med pärlkedja. Det är det perfekta valet för män som vill skapa en färdig och stilren look. Cross smycken är fulla av detaljer och deras stora storlek gör dem uppmärksammade.
     Vår webbutik erbjuder även andra trendiga herrsmycken, såsom läderarmband. De är perfekta för en rockinspirerad stil och tillför maskulinitet till outfiten. I vårt utbud finns även olika pärlsmycken av trä och plast, som är ett utmärkt val för män som vill skapa en bohemisk och avslappnad stil. Vår webbutik är mycket användarvänlig och lätt att använda. Du kan bläddra i vårt breda urval av olika smyckesstilar och material och hitta det mest lämpliga alternativet för dig. Vi erbjuder även snabb och flexibel leverans som tar smyckena direkt till din dörr.
     Alla herrsmycken vi säljer har 30 dagars returrätt, exklusive örhängen som är hygienprodukter. Vår kundtjänst finns alltid redo att hjälpa dig om du har några frågor om smycken eller beställning. De flesta av de herrsmycken vi säljer är rostfritt, smutsfritt och nickelfritt stål enligt 316L-standarden, vilket gör dem hållbara och lättskötta.
     Guldfärgade armband är särskilt populära bland män, eftersom de ger en elegant och lyxig look till outfiten. Jerones webbutik erbjuder ett brett utbud av olika guldfärgade armband för män. Vårt urval omfattar olika stilar och modeller, från vilka du kan välja den som passar dig bäst. Guldfärgade armband är ett utmärkt val för både vardag och fest. Våra armbands högkvalitativa material och finish gör dem långvariga och hållbara. Guldfärgat stål är ett vanligt material som tål slitage och ger smycken lång livslängd. Våra guldfärgade armband är nickelfria, vilket även passar personer med nickelallergi.
     Guldfärgade armband går bra med andra guldfärgade tillbehör, som klockor, slipsklämmor och halsband. De ger outfiten en enhetlig och stilren look. Vår webbutik är enkel att använda och bläddra i. Du kan utforska vårt breda urval av guldfärgade armband och hitta ett alternativ som passar dig. Om du är osäker på vilket armband som passar just dig kan du alltid vända dig till våra experter. Vår kundtjänst finns alltid redo att hjälpa dig om du har några frågor om armband eller beställning.