Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Hoodies

Hoodie - den perfekta toppen för vardagar! Vårt utbud omfattar mer stillasittande och lösare individer med och utan tryck. Vissa hoodies har dragkedja och vissa hoodies passar bra för sport. Huvtröjor för män är lätta att kombinera med shorts på sommaren och jeans på vintern!
Hoodie - den perfekta toppen för vardagar! Vårt utbud omfattar mer stillasittande och lösare individer med och utan tryck. Vissa hoodies har dragkedja och vissa hoodies passar bra för sport. Huvtröjor för män är lätta att kombinera med shorts på sommaren och jeans på vintern!
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       99 produkter

      Herr Hoodies

      En hoodie är en skjorta som vanligtvis är gjord av collegetyg med huva. Namnet hoodie kommer från huvan på baksidan, som kan dras över huvudet för skydd. Huvtröjan kännetecknas av en känguruficka på framsidan, men hoodiesna är också gjorda i versioner med dragkedja, vilket gör dem mer som en jacka. Huvtröjornas historia går tillbaka till början av förra seklet, men de har bara ökat i popularitet som vardagskläder sedan 70-talet. Även om hoodies har tagit över klädstilar under lång tid har de kommit för att stanna. Så du kan vara säker på att när du köper en hoodie kommer du att göra ett tidlöst val i din garderob. För några decennier sedan var huvtröjor mest populära som inomhuskläder såväl som hiphopkretsar, men nuvarande huvtröjor för män i kombination med sneakers och passformade jeans skapar en väldigt stilig outfit. Huvtröjan kommer att skapa en skön avslappnad passform för din outfit, men ändå hålla dig ren och snygg.

      Skapa enkelt en avslappnad och sportig stil med en hoodie

      Herrhuvtröjorna är tillräckligt varma för svala sommarkvällar och under jackan på vintern. I varje mans garderob bör du hitta en passande luvtröja för olika användningsområden – både till gymmet och för nattlivet. I vårt urval finns huvtröjor med och utan dragkedja, och vanligtvis har flera huvtröjor praktiska kängurufickor. Många hoodies har en åtsittande passform och vi rekommenderar att du håller ett öga på produktspecifika storlekar. En hoodie är ett bra alternativ för de klimat då jackan fortfarande är för varm.

      Bekymmersfritt val av kläder under alla årstider

      Det finns många luvtröjor för män och det är lätt att kombinera dem med olika överrockar. Ett säkert val framför en hoodie är en svart läderväska eller en ledig jeansjacka. Bomberjackan fungerar även som en hoodie-kompis. Så efter att ha shoppat hoodies bör du även ta en titt på vårt urval av jackor! Den sportiga stilen kan fortfarande kompletteras genom att dra i änden av kepsen. Den multifunktionella hoodien är lämplig för att värma upp i gymmet, hänga på stan och är i alla fall ett utmärkt val för fritiden. I vårt urval hittar du luvtröjor för män i olika färger, med eller utan tryck. Kolla in vår kollektion och välj din favorit! Det är alltid en bra idé att ha en hoodie med sig, då det är lätt att ta på sig en t-shirt till exempel om luften svalnar.

      JACK & JONES har en hel del hoodies i olika färger. En svart hoodie är alltid ett säkert val, som verkligen passar till många byxor och nästan vilken färg som helst. En svart hoodie är bra att ta på sig när man vill klä sig avslappnat, men inte för mycket. Vi har även turkos, beige, grå, grön och vit från samma modell. Den turkosa hoodien ger liv åt outfiten, även om det är en ledig outfit. Den grå hoodien däremot passar till exempelvis collegebyxor i olika färger. En avslappnad look kan skapas med en grå luvtröja och grå collegebyxor. Den vita hoodien passar till exempel till svarta jeans eller grå collegebyxor. På sommaren passar alla shorts bra med en vit hoodie. En grön hoodie är toppen om du vill sätta färg på din outfit, men inte för mycket. Den beige huvtröjan är en vacker och neutral färg, som även passar riktigt bra till svarta jeans eller shorts. Vi har många mönstrade hoodies. Små mönster eller logotyper ger hoodien ett nytt utseende. Vi har även luvtröjor med dragkedja som är bra på sommaren till exempel. Genom att öppna dragkedjan kan du svalna snabbt och det är bekvämt att ta av den vid en värmeöverraskning.