Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Jackor

Vilken typ av herrjacka letar du efter? Vid mildare väder räcker det med en skinnjacka, en pilotjacka eller en jeansjacka. För svalare väder rekommenderar vi en parkajacka, yllejacka och vinterjacka. Värmeisoleringen på produktsidorna ger dig en uppfattning om jackans driftstemperatur.
Vilken typ av herrjacka letar du efter? Vid mildare väder räcker det med en skinnjacka, en pilotjacka eller en jeansjacka. För svalare väder rekommenderar vi en parkajacka, yllejacka och vinterjacka. Värmeisoleringen på produktsidorna ger dig en uppfattning om jackans driftstemperatur.
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
      • Waist Cut
        95 produkter

       Herr Jackor

       I vårt trendiga urval hittar du herrjackor som passar varje säsong! Letar du efter en unik och iögonfallande jacka för nattlivet eller en sportig jacka för promenader och vardagsbruk? På finska breddgrader är jackan användbar under alla årstider. Jackan är långvarig och representerar synbart dess bärare, så den är värd att investera i. Utöver blotta utseendet ska jackan vara tekniskt lämplig för den avsedda användningen, så produktbeskrivningarna bör läsas noggrant.

       Herrjackor - var noga med att överväga värmeisolering

       Var och en av oss vet hur obekvämt det känns när en jacka är för varm eller kall. Av denna anledning har vi beskrivit de flesta av garantierna på dess värmeskala. Skalan definieras som värden från 1 till 5. Ju lägre värde, desto svagare värmeisolering. Som utgångspunkt kan man anse att jackor med värmeskala 1-2 lämpar sig bäst för sommarbruk. En pilotjacka , jeansjacka eller annan lätt jacka finns vanligtvis för sommarbruk. Herrjackor för höst och vår är oftast lika i värmeisolering och har ett värde mellan 3-4. Undantaget är de vattenavvisande egenskaperna. När hösten är blötare är det klokt att tänka på detta när du väljer jacka. En lätt parkas eller fodrad skinnjacka passar bäst för svalt regnväder. En yllejacka passar bra för torrt men svalt väder. Mot vintern rekommenderar vi att bära jackor med en värmeisolering mellan 4-5. En varm parkas eller en traditionell vinterjacka som en dunjacka är bäst för vinterbruk.

       Välj en jacka som matchar andra kläder

       Jeansjackor har vuxit i popularitet de senaste åren, och åtminstone en av dem bör finnas i varje mans garderob. Speciellt när du använder en jeansjacka, som med alla överrockar, är det lämpligt att välja en lämplig botten noggrant. Ingenting är en stiligare helhet än en jeansjacka och jeans i samma nyans kombinerat med pråliga bruna stövlar. När man kombinerar färger tar de mer observanta människorna hänsyn till användningen av kontrasterande färger. Den ljusblå diskfärgen är mörkbrun, och av denna anledning, med denimfärgade tån och jeansen, ser de bruna skorna lika bra ut som på omslaget till en modetidning. Det är bra att hitta jackor i olika färger och snitt. Det är en bra idé att hitta en jacka i din garderob som passar bra till dina olika trosor och andra kläder. Som ett stiltips rekommenderar vi att du bara bär en ombonad jacka med slim fit-jeans, medan en lösare herrjacka passar till alla byxor. I vårt breda utbud hittar du även herrblazer för fest och mer sportiga jackor för sport. Kom ihåg att det är problemfritt att köpa från oss tack vare en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

       Jackan representerar din personlighet

       Kläder berättar ofta om byrån. Överrocken är kanske den mest väsentliga och mest synliga delen av din outfit, så det är verkligen smart att investera i den. Jackan utsätts ofta för hårt påfrestning inte bara på grund av vattnets och solens UV-strålning, utan också för att det är det yttersta lagret av kläder, jackorna är benägna att bli smutsiga och repade. Särskilt när det kommer till dejting och underhållning är det en bra idé att se till att du bär en ny herrjacka om du vill skapa ett ansvarsfullt och noggrant helhetsintryck av dig själv. Förutom det allmänna tillståndet för jackan är dess design och stil betydande. När du kommer på dejt i snaps och svart ormskinnsjacka skapar du en helt annan bild av dig själv än om du bär en ljusgrå yllejacka och en krageskjorta. Genom att klä dig kan du charma som David Beckham i en pilotjacka, eller i en svart sammetsläderjacka som matchar James Bonds maskulina stil. Oavsett vilken inspirationskälla du har, kommer du garanterat att vända blicken nedåt gatan om du bär din egen stiljacka.

       Välj en jacka som tar fram ditt bästa

       När du väljer en jacka är det också värt att överväga kroppens struktur. För en byrå som har spenderat mycket tid på gymmet och ätit hälsosamt i flera år kan det dock vara svårt att hitta en ombonad jacka som inte klämmer av dina axlar. En pilotjacka är då ett utmärkt val, eftersom den vanligtvis är lösare än axlar och ärmar. Din längd bör också beaktas när du väljer en svabb. Många konstläderjackor har kortare snitt, så om du är ovanligt lång kan jackan vara för kort i midjan. Ibland, om du är under genomsnittet, ser en kortare herrjacka vanligtvis bättre ut på dig. Alla våra kappor har returrätt, så du kan säkert spegla den jacka du beställt hem innan du fattar ett köpbeslut. Vi rekommenderar dock att du läser våra produktbeskrivningar och storleksförslag noggrant. I produktbeskrivningen kan du se vilken storlek jackan modellen har på sig, vad det är för mått på modellen, hur passformen är på rötorna och vår storleksrekommendation.