Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Jeans

Jerone har ett brett urval av jeans för män ! Du kan begränsa urvalet baserat på till exempel passform, färg och storlek. De flesta av våra jeans innehåller elastan för bättre passform och komfort. Om en trasig yta inte är din grej, kolla in vårt utbud av mer återhållsamma jeans!
Jerone har ett brett urval av jeans för män ! Du kan begränsa urvalet baserat på till exempel passform, färg och storlek. De flesta av våra jeans innehåller elastan för bättre passform och komfort. Om en trasig yta inte är din grej, kolla in vårt utbud av mer återhållsamma jeans!
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       130 produkter

      Herr Jeans

      Jeans, eller jeans , har blivit de mest populära byxorna för män i slutet av 1900-talet. Modeikoner har länge dikterat trender även på detta område, men numera finns herrjeans så pass brett i olika tvättar och snitt att vikten av trender tydligt har minskat. Jeans har blivit ett viktigt plagg för varje man och de ser bra ut både på nattklubben och på anställningsintervjun. Jeansbyxor är svåra att bära och är tänkta att hålla länge, så det är värt att investera i kvalitet. Du kan kombinera dem med både en ärmlös och en krage skjorta. Genom att leka med färgkombinationer kan du skapa unika och iögonfallande helheter. En skjorta med ljus krage och svarta jeans är en tidlös kombination för att imponera med en Tinder-dejt eller ge en snygg bild på en kompis hemmafest. När du vill kasta en gratis växel kan du bära ett par jeans, till exempel en T-shirt eller en hoodie. För att säkerställa en mer övertygande stil kan du avsluta din outfit med ett läderbälte som matchar färgen på dina skor. På sommaren kan du skapa en ledig sjömansstil genom att para ihop dina skor med samma färg och ett bälte.

      Samma plagg – många olika stilar

      Det var länge sedan alla bar samma blåa casual jeans. Idag finns herrjeans i alla färger och snitt, utan att glömma de skiftande detaljerna. År efter år är klassiska blåjeans fortfarande ett bra val och kommer utan tvekan att förbli på modet långt in i framtiden. Det blå jeanstyget finns dock i många olika nyanser från mörkt till ljust, så det finns ett val även på denna axel. Ljusare nyanser passar vår och sommar, under den kalla och mörka årstiden kan du välja mörkare byxor. Ett annat populärt val är svarta jeans för män. Svart är lättare att kombinera med olika färger och svarta jeans skapar en mer genomarbetad look, vilket gör dem bättre lämpade för mer formella och festliga tillfällen. Andra mer vanliga färger är grått och vitt. Grå jeans ser särskilt bra ut när de kombineras med rena vita skor. Gillar du en mer diskret look kan du välja snygga enfärgade jeans. Om den enhetliga färgen inte behagar ditt eget öga, kan ytan på jeansen livas upp med olika tvättar, blekning och andra spår av slitage. Stentvätt är en av de mest populära effekterna från år till år. Stentvättar är mer dämpade än högre, så du kan välja efter din smak. Om det inte räcker med ett lätt slitage utan du letar efter en mer iögonfallande look, välj snygga trasiga jeans. Tillför särprägel och skärpa till dina jeans med vilda detaljer som olika dekorsömmar, nitar, dragkedjor och texttryck. Det finns så mycket variation inom herrjeans att det också finns oändliga möjligheter till styling. Under varma vårdagar kan du svepa upp benen för att kyla dina anklar och på vintern kombinera jeans med vintergirlanger. Jeansbyxor är fantastiska eftersom de passar nästan alla skor. Särskilt svarta jeans är lätta att kombinera med klassiska kostymskor, ankelboots och sneakers. Du kan accentuera mäns kropp genom att bära mörka, smala jeans och en elegant skjorta med krage. Kolla in Jerones jeansutbud och upptäck dina nya favoritbyxor!

      Varför köpa trasiga herrjeans?

      Det mest konsumerande skämtet man hör från den äldre generationens mun är varför pojken redan har köpt trasiga jeans. Skämtet var roligt i början av 2000-talet, när trasiga jeans precis kom på modet, men alla skämt blir gamla med tiden. Den avgörande frågan är dock om det är värt att riva jeansen själv? Det finns ingen anledning till att du inte skulle kunna göra det och många skulle annars köpa jeans de gillar till sig själva, men själva göra hål i dem. Hålen gjorda av tillverkaren har fördelen att de är skurna på ett sådant sätt att tyget inte lätt lossnar runt hålet. Sedan gjorde du hålen själv eller köpte förrivna jeans , eventuella knappar ska stängas när du tvättar byxorna. Knapparna kan riva hål större under tvätt. När du bär byxor är det också bra att vara försiktig så att du inte glider ut fötterna ur hålet och sliter hålen större med tårna. Vissa av jeansen har ett förstärkningstyg insytt i hålets bakgrund eller så lämnas tygets garnflätor kvar i hålet som effekt och förstärkning.

      Slitna jeans kommer från dammode. Herrmode ligger notoriskt efter och påverkas av kvinnors trender. På damsidan, jeans slitna från strategiskt rätt ställen förstärkte deras sexighet. Jeans kan till exempel slitas sönder under rumpan och låren. I jeans för män är det nästan undantagslöst revor vid knäna, såväl som varierande under eller ovanför dem. Trasiga jeans fungerar när du vill skapa en bekymmersfri look och överväga att bära dem för formella möten. Det bästa av allt är att du spränger dem på festivaler, nattliv och informella fester.

      Slim fit jeans är perfekta för män

      Jerones herrjeans är lämpliga för fritid, nattliv och mer semi-formella tillfällen. I vårt urval finns herrjeans i slimmade, vanliga, lösa och avsmalnande modeller med flera olika tvättar. Välsittande jeans är hörnstenen i varje mans garderob och det är en bra idé att ha tillräckligt med de olika modellerna för alla användningsområden! I linje med Old Covenant-modet har lösa jeans burits av guldgrävare i Yankees i ytterligare hundra år. Det här snittet har varit den mest sålda modellen hittills, men genom århundradena har just slim fit och avsmalnande jeans höjt sina huvuden. För många gammaltestamentliga byråer kommer den första kontakten med slim fit jeans som en liten chock, eftersom de plötsligt kan kännas alldeles för små. I verkligheten är nog storleken helt rätt, men att vänja sig vid den hudvänliga passformen tar tid. Slim fit jeans är faktiskt väldigt bekväma att bära, och får även din överkropp att se större ut. Elastanen skapar en bekväm passform vilket gör jeansen stretchiga. Det bästa med slim fit-jeans är deras befriande känsla, och efter ett tag kommer du inte ens känna jeansen på! Så detta är även när du inte hamnade ovanpå den bra stilen som finns i baren i armhålan. Faktum är att traditionella jeans för män ofta känns obekväma för dem som är vana vid dem, så du kan använda talesättet "När du väl blir slimmad, går du aldrig tillbaka!".

      Lättskötta kreditbyxor

      Förutom tidlös elegans och mångsidighet har jeansen andra fördelar, eftersom de är lätta att sköta och underhålla. Dessa byysat håller sig bättre ju mindre ofta du tvättar dem, så tvätta bara dina jeans när du verkligen behöver dem. Flera tvättar bär jeanstyget och gör att det blir torrt. Du bör försöka ta bort en enda fläck genom handtvätt istället för att tvätta hela byxorna i maskinen. Om det inte finns någon synlig smuts på jeansen, kommer bara att ventilera ut den friska luften hjälpa till att hålla dina byxor fräscha och eliminera dålig lukt. I tvättmaskinen, tvätta jeansen upp till 30 grader och vänd dem upp och ner. Använd inte sköljmedel eller torktumlare när du tvättar jeans.

      Jeans är en del av varje mans garderob

      Framgången för jeans i historiens ljus kan inte förnekas. De har använts av rockstjärnor som Bruce Springsteen och Queen. James Dean, en kvinna som är bekant från filmer, sågs också ofta bära jeans på den stora skärmen, och hon var inte redan en modeikon för sin tid. Kvinnor har blivit utropade av många andra superkändisjeans, och det råder ingen tvekan alls om att vinstsviten för dessa superpopulära byxor kommer att fortsätta långt in i framtiden! Jeansen förkroppsligar deras bärare väl och av denna anledning har vi dem i ett så brett utbud av stilar som möjligt; något för alla! Trasiga, lappade och dragkedjade jeans är lämpliga för rebelliska ungdomar och ungdomar. Å andra sidan, åtsittande slim fit-jeans passar till nästan vilken topp som helst för en stilmedveten man. När du tänker på färgen på dina jeans bör du överväga vilken färg jeans som redan finns i ditt hem och vilken färg toppar du skulle bära dem med. Vid sidan av mörkblå jeans är en blå skjorta stilfullt utmanande, medan en vit eller grå skjorta är perfekt för deras kompis. Tillsammans med svarta jeans kan du istället bära nästan vilken färg som helst. Vita och bruna skor går bra med blå jeans. När du bär bruna skor kan du ta din stil till en ny nivå och bära ett brunt bälte av samma nyans. I Sepalus gillar många en dragkedja, som är snabbare att använda än knappar. Under årtiondena har dragkedjor blivit mycket vanligare i jeans.

      Hur väljer jag rätt jeans för min man?

      Oavsett om du köpt jeans till din man eller dig själv rekommenderar vi alltid att du kontrollerar storleken på dina nuvarande jeans. Din egen garderob är det bästa stället att börja när du väljer storlek. Med ålder och användning sträcker sig jeansen en aning, så om du beställer dem i samma storlek som den du tidigare ägde blir de så klart lite mer åtsittande som nya. Efter några användningar ger de dock upp och sträcker sig något efter fötternas form. Slim fit jeans sitter alltid tätt på låren, så om du vill ha lösa jeans rekommenderar vi definitivt Loose fit eller jeans med normal passform. I modellen Regular fit är jeansen lösare vid knäna och vaderna och stramare vid låren och rumpan. Denna raka jeansmodell sitter ovanpå de flesta män, speciellt om du har en rak eller sportig kropp, en normal passform passar perfekt. Om du inte vill att byxorna ska dra åt någon del av din kropp, välj modellen Loose fit. Lös passform ger mer manöverutrymme och säkerställer en avslappnad passform. Dessa rumpor på foten behöver inte uppleva känslan av att dra åt och klämma, de är lösa och riktigt avslappnade byxor på. Midjan och fickorna är ofta lägre än andra jeansmodeller, vilket skapar en street-trovärdig look. Loose fit-modellen är för dig om du gillar en avslappnad och bekväm stil eller om du är en lite större hane. Om du vill ha utrymme i midjan men täthet vid benen, prova den avsmalnande passformen. De påminner om slim fit jeans men är mer avslappnade på foten. Denna modell kombinerar både komfort och smala ben. I Jerones urval hittar du perfekt passande herrjeans till dig själv eller som present.

      I produktbeskrivningen berättar vi om jeansens passform och storleksrekommendationen ger dig en uppmaning att välja rätt storlek. Att välja rätt storlek är ändå inte för mycket att vara rädd för, då din säkerhet alltid har 30 dagars returrätt. Så du kan matcha jeansen och återvända om de inte passade som du förväntade dig. Alternativt kan du byta byxorna till en annan storlek. Den vanligaste anledningen till att man byter jeans är för liten storlek och det beror ofta på att kunden beställer slim fit jeans för första gången och inte kunde förvänta sig att de skulle sitta mer normalt. En annan vanlig orsak till återbetalning är fel benlängd. Det är värt att kontrollera benlängden (L) på gamla jeans och jämföra den med vår produktinformation. Om benlängden inte anges i produktnamnet och produktbeskrivningen är den L32 som standard. Vi rekommenderar ändå att du noggrant kontrollerar storleksrekommendationerna på produktsidan, eftersom vissa modeller är en storlek mindre än traditionella herrjeans. Vi uppmuntrar dig också att prova jeans med elastan, eftersom de är väldigt bekväma att bära och passar perfekt. Kolla in vårt utbud och beställ nya herrjeans idag!