Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Långärmade

Våra långärmade skjortor har ett brett urval av tröjor, långärmade bomullsskjortor, lättare tröjor, rutigtröjor och tröjor. Kombinera shortsen med långa ärmar på sommaren och slå om ärmarna! Vid kallare väder rekommenderar vi till exempel att kombinera svarta eller blå jeans från vårt utbud!
Våra långärmade skjortor har ett brett urval av tröjor, långärmade bomullsskjortor, lättare tröjor, rutigtröjor och tröjor. Kombinera shortsen med långa ärmar på sommaren och slå om ärmarna! Vid kallare väder rekommenderar vi till exempel att kombinera svarta eller blå jeans från vårt utbud!
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       97 produkter

      Herr Långärmade

      Du hittar modeller från sida till sida i de långärmade herrskjortorna vi säljer. En del av tröjorna innehåller ett tryck och en del av elegansen skapas av produktens färg eller skärning. Långärmad är ett praktiskt alternativ under en jacka på vintern, men på kallare sommardagar ersätter långärmad herrlook en lätt jacka. Den långärmade skjortan är lätt att kombinera med en snygg kavaj och lågmälda herrjeans. Från vårt breda utbud kan du enkelt hitta de långärmade som du gillar genom att begränsa sökresultaten efter storlek, färg och märke. Vi rekommenderar att följa storleksrekommendationerna och material, eftersom de långärmade som innehåller elastan sitter åt och vi rekommenderar att du tar en större storlek. Slå in dina ärmar i värmen och kombinera dem med chinos för herr i vårt urval! Långa ärmar är en måste-produkt i din garderob som är lätt att ta på sig dag ut och dag in!

      Berlocker med ett tidlöst och självsäkert val

      Letar du efter en mångsidig och åretruntlösning som är tilltalande för ögat och lätt att kombinera med dina favoritbyxor? Jerone erbjuder dig ett stort urval av långärmade skjortor för män och spektakulära klädtips för en mängd olika omständigheter! Om du fortfarande inte kan hitta en avslappnad och värmande topp eller en fräsch träningsskjorta i din garderob, kolla in vårt utbud så kommer du garanterat att hitta den!

      Casual och multifunktionella skjortor som passar din stil

      Från vårt breda utbud kan du enkelt hitta de långärmade som du gillar genom att begränsa sökresultaten efter storlek, färg och märke. Oavsett om ditt lager är en lågmäld monokrom design eller en skarpare tryckdesign, kommer du säkert att hitta rätt alternativ för din stil. Vi rekommenderar att följa storleksrekommendationerna och material, eftersom de långärmade som innehåller elastan sitter åt och vi rekommenderar att du tar en större storlek. Slå in dina ärmar i värmen och kombinera dem med herrchinos i vårt urval, eller släng dem på kattens axel på höstkvällarna och kombinera dem med snygga jeans! Långa ärmar är en måste-produkt i din garderob som är lätt att ta på sig dag ut och dag in!

      Också i stilren stil

      Vi har även långärmade polokragar för män. Byxor i stilren stil, som chinos eller bomullsbyxor, går bra med turtleneck. Att kombinera dessa ger dig ett utmärkt val från en långärmad till en finare dejt, som en fest eller dejt. Vår rekommendation för att kombinera en turtleneck är att välja mörkare byxor med en ljus topp och en ljusare nederdel med en mörk topp. Om valet är för svårt så hittar vi som tur är båda åt dig och du kan samla båda alternativen i din garderob! Långärmade skjortor för män är nu lätt till hands. Här hittar du även ett urval av trendiga jeans och chinos, som du enkelt kan kombinera både lediga och mer formella långärmade skjortor med.