Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Underkläder

Påklädning börjar med underkläder och välsittande boxare garanterar en bekväm vistelse hela dagen. Jerone erbjuder kvalitetsunderkläder för män i olika färger. Du får extra krydda med ränder och mönster som passar just din stil!
Påklädning börjar med underkläder och välsittande boxare garanterar en bekväm vistelse hela dagen. Jerone erbjuder kvalitetsunderkläder för män i olika färger. Du får extra krydda med ränder och mönster som passar just din stil!
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       26 produkter

      Herr Underkläder

      Optimisten väljer till och med noggrant underkläder när han ska ut på nattlivet! Komforten är av största vikt i underkläder, men eftersom många kvinnor uppmärksammar det när det kommer till verkligheten ska vi inte heller glömma spektaklet. Jerone har spektakulära boxare i en mängd olika tryck och längder. När du köper herrunderkläder är det också bra att vara uppmärksam på materialet, eftersom elastan ger mycket komfort till boxare. Underkläder har ingen returrätt enligt konsumentskyddslagen eftersom det är en hygienprodukt. Om du inte är helt säker på storleken rekommenderar vi att du tar en större storlek, då de alltid är mer bekväma på foten än för små. Även om du tror att dina trosor inte syns för andra, är det ändå skönt att veta att även om dina jeans glider in i ditt synfält en aning, är det bara de coolaste boxarna som lyser. Det är till och med en del av en mans bra outfit. Du hittar även trendiga långbyxor för män i det svala vintervädret. I Finlands väderförhållanden är långbenta lager en väsentlig del av en friluftsresenärers vinterkläder.

      Jerone har många olika märken av underkläder. Mer populära är seten med tre boxare av Björn Borg och Jack & Jones och Only & Sons. Jerone har även Mähönens boxers, som håller hög kvalitet och designade i Finland. A Dam har färgglada och massor av mönstrade boxers. A Dam's boxers har ett väldigt elastiskt och mjukt midjeband. A Dam använder återvunnet material och ekologisk bomull.

      Komfort är A och O för allt

      När du ska välja bra trosor är det två grundläggande saker att tänka på vid köp. Det första och främsta när man köper bra boxare är bekvämligheten. Vilken boxare som helst skulle vara utan fullständig komfort och passform. Boxers som är för tajta ska inte köpas. Det är värt att köpa material som andas för sommaren och boxare som håller dig varmare under den kallare vintern. Ren 100% bomull är mjuk, andas och bekväm, några procent andra material ger flexibilitet och passform. Elastanstretch ger den sista touchen till passformen, underkläderna är oansenliga och smidiga under kläderna. Högkvalitativa material tål många tvättar utan att krympa eller fransa, och bomullsblandningen torkar snabbt för återanvändning.

      Varm för sport och vinter

      BJÖRN BORG har det perfekta boxningssetet för sport. Setet har svarta och mörkblå boxershorts. Mycket bra passform, fukttransporterande teknologi och mjuka sömmar. Boxers som för ut fukt är definitivt värda att välja när du börjar sporta. De gör sporten enklare och gör den mycket roligare. Till vintern, välj boxers som håller dig varm.

      Den perfekta presentpåsen

      Det är notoriskt svårt för män att köpa presenter och det kan vara en huvudvärk för många. Ett boxerset är den perfekta presenten till en man, du behöver dem alltid. Om gåvan går till en partner är underkläder också trevligt att glädja presentköparens öga. Att köpa underkläder i present är därför för en man en vettig och glädjande present för båda parter. På vår hemsida hittar du en mängd boxerset med olika färger och mönster. Från herrunderkläder kan du enkelt packa en snygg snygg present. Våra set med tre boxare kommer i en mängd olika färger och mönster. Färgerna inkluderar mörkgrön boxer, som har återvänt till popularitet. Det finns även alla möjliga färger och mönster i de enskilda boxarna.