Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Shorts

Värmer sommarsolen eller är semesterresan känd? Herrshorts är svaret på varma dagar. Luftiga och smidiga träningsshorts är lämpliga för en sportig vardag. Jeansshorts är lätta att kombinera med en T-shirt, skjorta med krage eller luvtröja. I vårt utbud finns jeansshorts i olika färger, med eller utan spår av slitage. Ta en titt och hitta dina favoriter!
Värmer sommarsolen eller är semesterresan känd? Herrshorts är svaret på varma dagar. Luftiga och smidiga träningsshorts är lämpliga för en sportig vardag. Jeansshorts är lätta att kombinera med en T-shirt, skjorta med krage eller luvtröja. I vårt utbud finns jeansshorts i olika färger, med eller utan spår av slitage. Ta en titt och hitta dina favoriter!
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       84 produkter

      Herr Shorts

      Herrshorts är förstås en säsongsprodukt, för vilken vi publicerar nya produkter från april till juli. Du kan hitta shorts i flera olika längder, snitt och mönster, från de mer traditionella jeansshortsen till armémönstret. Herrshortsen vi säljer är bra för stranden, staden och semestern. Shortsen kompletterar en avslappnad sommarlook och är ett bra alternativ till jeans i sommarvärmen. Det är säkrast att kombinera shorts, en t-shirt och sandaler, men du kan också kombinera snygga herrshorts även med en skjorta med krage och kavaj för en trendig outfitkombination. Med våra sportshorts uppnås naturligtvis en eldig look genom att dra på sig löparskorna. Vi rekommenderar att du följer den modellspecifika passformen från produktsidans storlekstabell, men kom ihåg att när du beställer från Jerone.fi webbutik erbjuder vi alltid 30 dagars returrätt. Du kan också komma på plats för att matcha shortsen för att säkerställa att du väljer den bästa storleken just för dig!

      Sommarräddning är bra shorts

      Inte sommar utan bra shorts! Här hittar du de bästa herrshortsen för alla behov, oavsett om du ska ut, på fest eller till och med på gymmet. En varmare sommardag är det en bra idé att slänga shorts på fötterna istället för jeans för att kyla bort den värsta värmen. Det finns många stilar och färger för shorts för män. Vi tycker att det är bra att även män har anammat en ljusare färgpalett, och genom att kombinera ljusa färger på rätt sätt kan du få snygga outfits för både vardag och fest. Vi rekommenderar att kombinera en enfärgad skjorta med djärva färger och mönster för att skapa en fin kontrast. Motsatsen är också sant och med enkla ljusa shorts uppmuntrar vi dig att ge din outfit ett lyft med en färgglad skjorta!

      Jeans eller sportshorts

      Herrshorts är ett brett begrepp, men de kan delas upp i två. Casual shorts som jeans eller chin-shorts och sportshorts. Du hittar ett brett urval av båda kategorierna på vår hemsida. Båda egenskaperna är bra att ha i garderoben eftersom de är hörnstenarna i en bra sommar. För jogging och gym är sportshorts ett trendigt och praktiskt alternativ. Shortsen ger fötterna den kylning de behöver när luften känns för varm. Samma fenomen inträffar utanför löpbanden och hallen. För det är det ett utmärkt val att köpa ett par shorts till vardags och underhållning när du inte sportar! Till detta rekommenderar vi de tidigare nämnda jeans- och chinomönstren, med vilka du får ett stilrent resultat vart du än går. För en rolig start på kvällen kan du få en cool men samtidigt avslappnad look genom att kombinera shortsen med en kortärmad skjorta med krage.

      Skulle dina shorts ha ett mönstrat camomönster eller hawaiianska tidningar?

      Historien om herrshorts började i början av 1900-talet, då man trodde att shorts aldrig skulle användas av vuxna män, utan förbli barnkläder. Men på 1910-talet började benen bli kortare även för vuxna och folk blev förälskade i shorts och deras användning blev starkt på modet på 1930-talet. Sedan dess har användningen av herrshorts bara börjat öka. Stylingen av shorts har bara utvecklats med tiden och idag säljs de i nästan alla herrbutiker under högsäsong. Försäljningen av shorts för män har ökat och det har också deras design och mönster. Shorts finns i nästan alla mönster och färger och vi tycker att det är fantastiskt för män! Ta en titt på produkterna på vår hemsida och välj dina egna favoriter och få tillbringa sommaren med att se cool och snygg ut!