Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

Sportkläder

Stil och komfort för sportiga dagar! Jerone's Sport-sortiment erbjuder högkvalitativa herrsportkläder för gymmet, jogging eller vardagsvistelse. Välsittande, andas och till och med snygga sportkläder garanterar en effektiv träning och känns bra på språng.
Stil och komfort för sportiga dagar! Jerone's Sport-sortiment erbjuder högkvalitativa herrsportkläder för gymmet, jogging eller vardagsvistelse. Välsittande, andas och till och med snygga sportkläder garanterar en effektiv träning och känns bra på språng.
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       63 produkter

      Herr Sportkläder

      Tränar du regelbundet eller gillar du bara en sportig look? Produkterna i Jerones herrsportsortiment känns inte bara bra på marken, de ser också bra ut! I Sportkollektionen hittar du träningskläder som är flexibla, andas, åtsittande och framför allt supersnygga! Dessa kläder täcker inte kroppen du skaffat dig med hårt arbete, tvärtom understryker de det! Produkterna i Sport-kollektionen har gjorts med gymmet i åtanke. Högkvalitativa gymkläder ser till att du får ut det mesta av ditt träningspass och känner dig bekväm att bära den. Alla träningskläder för män vi säljer inkluderar returrätt, så du behöver inte oroa dig för att kläderna ska passa.

      Multifunktionella och snygga träningskläder för en aktiv vardag

      Bra träningskläder kommer att förbättra din prestation och framhäva din maskulina kropp. Det är viktigt för träningskläder att kännas bra och passa, eftersom för åtsittande kläder kan hindra dig från att röra på dig och för lösa kläder kommer att hänga irriterande i din väg. I vårt utbud hittar du sport-t-shirts, ärmlösa, långärmade, hoodies, trikåer och shorts för alla träningspass. Det ska dock inte glömmas bort att sportkläder även passar för andra fritidsaktiviteter, så du kan även kombinera det med mer vardagskläder och se sportigt ut även när du cyklar i stan. Vårt utbud inkluderar produkter från toppkvalitetsmärken som Ryderwear, ICANIWILL och Björn Borg. Ta en titt på kollektionen och få en extra kick till dina träningspass!

      För utomhusträning rekommenderar vi

      När du ska springa eller träna utomhus rekommenderar vi en träningströja med bra andningsförmåga. Om tröjan blir blöt när den svettas, blir den lätt kall i svalare väder. På sommaren fungerar en t-shirt eller ärmlös bäst. Vi har massor av jackor som skyddar mot fukt och är ett utmärkt val för regnigare luft. Ännu sämre väder hindrar inte ditt sportögonblick! Från märket Björn Borg har vi väldigt bra shorts för utomhusträning som är bäst för exempelvis löpning på sommaren eftersom de överför fukt bra. På Ryderwear har vi andningsbara hoodies för utomhusträning, som är väldigt bra för utomhusträning i svalare väder och de överför fukt bra. Det är viktigt att vid kallare väder transporteras fukt från träningströjan väl, då undviker man kylan som kommer efter svettningar.

      För inomhusträning och gym

      Till gymmet rekommenderar vi en sportig långärmad eller T-shirt. Tröjor är mer benägna att svettas. Men om du blir lättare förkyld rekommenderar vi långa byxor som andas. Det är skönt att ha på sig något fint till ditt hemmaträning och du kan även sporta i en krasch och avslappnad T-shirt. ICANIWILL har blivit mycket populärt under de närmaste åren och en av anledningarna till denna tillväxt är definitivt produkternas goda kvalitet och hållbarhet. Vi har en hel del olika produkter från ICANIWILL, som T-shirts, som är perfekta för inomhusträning, inomhusträning och utomhusträning på sommaren. ICANIWILL T-shirts har bra andningsförmåga, vilket torkar svett snabbare. Vi har även några ärmlösa ärmar från ICANIWILL som verkligen passar för inomhus- och inomhusträning. BJÖRN BORGs svarta eller mörkgröna träning T-shirten är perfekt för träning på grund av sin goda andningsförmåga. Snygg loggabroderi på ärmarna. Tillverkad av återvunnen polystyren. BJÖRN BORG-setet har vi även svarta och mörkblå boxersonger med mycket bra passform, fukttransporterande teknik och mjuka sömmar, så de är mycket lämpliga för inomhusträning och gym.