Inhemsk nätbutik. 1 dag leveranstid.

T-shirts

I vårt utbud hittar du både distinkta och djärva t-shirts, samt mer dämpade, monokroma herrt-shirts . Välj antingen en t-shirt med lösare snitt eller, om du vill accentuera din överkropp, en smidigare t-shirt med elastan. T-shirts är hörnstenen i en garderob som det alltid finns användning för!
I vårt utbud hittar du både distinkta och djärva t-shirts, samt mer dämpade, monokroma herrt-shirts . Välj antingen en t-shirt med lösare snitt eller, om du vill accentuera din överkropp, en smidigare t-shirt med elastan. T-shirts är hörnstenen i en garderob som det alltid finns användning för!
Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       258 produkter

      Herr T-shirts

      Herr-t-shirts är vårt största utbud på alla sätt och det kan tyckas svårt att göra ett köpval. Har du sett din favoritstil på Instagram och vill klä dig så? Med vårt urval är det definitivt möjligt! En T-shirt är en mycket framträdande del av din outfit, och ofta i mitten av din outfit. T-shirten låter dig ta fram din personlighet när som helst på året. Det finns ett nästan obegränsat antal genrer för ett återhållsamt klassiskt skarpt tryck på nattlivets självsäkra parketthyvel. När du bläddrar igenom alternativ bör du överväga kompatibilitet med deras underdelar. Oavsett om du ska spendera kvällen med dina vänner, dejta med den nya Tinder-sporten eller gå till gymmet och pumpa järn så hittar du toppen du letar efter!

      Elastan t-shirt i rätt storlek

      I T-shirts är stilen tydligt uppdelad inte bara av de olika trycken utan också av snitten. Vilken typ av operation är rätt för din kropp och dina preferenser? Om du har tränat på gym i flera år och fått en beundransvärd kropp, varför inte framhäva den med en ombonad herr-T-shirt? Den åtsittande T-shirten framhäver bröstmusklerna och gäddan. Att lägga till elastan i bomullen gör T-shirten extra hudvänlig. I produktbeskrivningarna berättar vi om produktens material, så om produkten innehåller elastan kan du dra slutsatsen att den är väldigt ombonad och framhäver din kropp. Elastan är även känt som lycrana och gör produkten stretchig. På grund av detta känns en elastan-T-shirt mindre som helbomull, men det betyder inte nödvändigtvis att storleken är för liten. Det är till stor del en fråga om vana och smak. De nordiska länderna är vana vid en lite lösare passform än södra Europa, så en okänd man kan lätt hålla en elastan-T-shirt för liten. Av denna anledning, speciellt för nya kunder, rekommenderar vi att beställa t-shirts som innehåller elastan i en storlek större. Vi kan lova att en elastisk herrt-shirt aldrig kommer att likna ett tält.

      T-shirts som väcker huvuden

      Du kanske inte gissar hur mycket klädsel säger om en man. Vill du sticka ut i ett nattlivsmönster för män med en T-shirt, samtidigt som du framhäver din självsäkra natur, eller föredrar du en återhållen klassisk stil? Färgen på dina kläder har också en effekt på bildandet av din bild. Den vita välsittande T-shirten är alltid iögonfallande, men det finns även attraktiva fördelar i andra färgalternativ. Svart är en praktisk färg för fläckbeständighet, och svart är känt för att minska färgen. Vitt, å andra sidan, skapar illusionen av en större storlek. För att understryka storleken på överkroppen är en effektiv och vanlig kombination svarta jeans i kombination med en vit lågmäld T-shirt. Den röda färgen är å andra sidan förknippad med sexualitet och önskvärdhet. Anledningen har citerats av forskare som en förförelse av fruktens mognad och spänning. Ögat är tränat att skilja det mest mogna från frukten, som ett läckert rött äpple. Eftersom blodet är rött är färgen också förknippad med känslor av fara och spänningar som fascinerar många. Färgen blå, å andra sidan, symboliserar lojalitet och lugn. Den blå färgen skulle passa särskilt bra för att klä ut sig till exempelvis en anställningsintervju.

      Fungerar T-shirts för män som ett sätt att uttrycka sig

      Klart det fungerar! Det finns så många stilar och mönster att välja mellan att svårigheten att välja blir det första problemet för de flesta. Med ett nästan obegränsat utbud i världen, hur hittar du den herrt-shirt du absolut vill ha? Även om vi inte har ett obegränsat antal alternativ att erbjuda, kan svårigheten med valet slå Jeromes val. Vi rekommenderar att du använder produktbeskärning, vilket gör att du bara kan bläddra bland produkter som är tillgängliga i din egen storlek, samt beskärningsfärgalternativ. Du kan också begränsa alternativen genom att bläddra bland produkterna sorterade efter stil från kategorierna tryckta t-shirts, diskreta t-shirts och enfärgade t-shirts. Så hur vet jag vilken stil som är rätt för mig? Sanningen är att du känner dig själv bäst. Vill du se ut som en rockstjärna klädd i en mörk t-shirt, en dansare klädd i en färgglad t-shirt med krage, eller gillar du att ha kul med ett begynnande texttryck? Döskallar, olika symboler och prydnadsföremål går ofta igen i trycket på T-shirts. Med dessa kan du ta fram din gåtfulla och spännande sida som tatueringar. Mönstret på skjortan kan också fungera utmärkt tillsammans med din tatuering samtidigt som du framhäver din konstnärliga sida. I åratal har guld och silver varit varaktiga favoriter i trycket av T-shirts. De skapar ett värdefullt intryck på produkten och ökar dess särart. Guld- eller silversmycken av samma nyans är ett perfekt par för en sådan topp. När man tänker på att leva är det viktigaste oftast klädseln. Hur jeansen, jackan och skorna passar till T-shirten du hittar. Avrivna svarta jeans med en pampig vit T-shirt som passar lika bra som bröd, men vad händer om du inte äger jeans med svarta hål? Lyckligtvis kan du hitta dem heltäckande i en mängd olika utföranden och storlekar.

      Att välja rätt t-shirt

      Vi har gjort det enklare att hitta rätt T-shirt genom att dela in T-shirts för män i tre olika underkategorier, och utöver det kan du begränsa produkterna efter storlek, tillverkare, färg och pris. Kom ihåg att en man aldrig kan ha för många t-shirts! För män passar T-shirten till vilken stil som helst, och från vårt ständigt förnyade utbud hittar du säkerligen rätt skjorta för varje användning. Jerone erbjuder män både tryckta och enfärgade t-shirts som kan kombineras med många olika byxor och accessoarer. Många av produkterna innehåller elastan, så vi rekommenderar att du kollar storleksrekommendation och material på produktsidan. Kom ihåg att du får en betalningstid för dina produkter av oss, samt möjlighet att ordna produkterna hemma först, innan du behöver fatta ett köpbeslut. För att bespara dig besväret med att returnera rekommenderar vi ändå att du läser produktbeskrivningen noggrant. Du kan jämföra dina mått med modellens mått, men tänk på att modellerna är mer muskulösa än genomsnittet och kan se större ut på bilderna än vad de faktiskt är. Den vanligaste anledningen till retur är för liten storlek. Att returnera T-shirts på grund av överdimensionering är verkligen ovanligt. Av denna anledning, som en tumregel, särskilt för elastiska herrt-shirts, överväg att beställa en större storlek om du är osäker mellan de två storlekarna. Värt att notera är också att T-shirts med elastan också sitter tätt mot kroppen, så om du inte är nöjd med din mellankropp rekommenderar vi att du beställer en lite lösare T-shirt helt i bomull.