Alpha Industries är ett herrklädesmärke som har tillverkat hållbara kläder av hög kvalitet i över 60 år. Varumärket grundades 1959 av Samuel Gelber, som såg ett behov av starka, funktionella kläder som kunde motstå de hårda påfrestningarna under militärtjänstgöring. Alpha Industries designade den klassiska pilotjackan MA-1 för piloter i den amerikanska armén 1959 och är än idag den största leverantören av kläder till den amerikanska armén.

Ett av världens ledande herrklädesmärkenFörutom kläder av militär kvalitet har Alpha Industries också fått ett rykte om sig för fashionabla och snygga plagg som är perfekta för vardagsbruk. Varumärket, som har sitt ursprung i militärkläder, har under åren spridit sig till modevärlden med hjälp av kändisar. Varumärkets jackor har burits av allt från amerikanska presidenter till Kanye West och David Beckham. Alpha är känt för att tillverka ikoniska pilotjackor som bärs av soldater - soldater som utsätts för extrema faror och tuffa förhållanden. Alpha Industries expansion i modevärlden underlättades av det faktum att konsumenterna visste att jackorna förmodligen var av mycket hög kvalitet baserat på deras tidigare användning. Förutom Alpha Industries-jackor hittar du också andra produktkategorier från tillverkaren på Jerone. Tillverkaren släpper två kollektioner per år - en på våren och en på hösten.

Högkvalitativa material säkerställer årav hållbarhet En sak som skiljer Alpha Industries från andra herrklädesmärken är dess engagemang för hållbarhet. Varumärket använder miljövänliga material och metoder vid tillverkningen av sina plagg, och har också ett robust återvinningsprogram för att minska sin miljöpåverkan. Om du letar efter högkvalitativa, hållbara och snygga herrkläder är Alpha Industries ett märke du definitivt bör prova! Idag erbjuder det populära klädmärket ett brett utbud av herrkläder, inklusive klassiska bomberjackor, t-shirts, jeans, sweatshirts, långärmade och mycket mer. Alpha Industries har alltså något för varje mans garderob. Dessutom innebär deras engagemang att du kan känna dig trygg med ditt köp när du vet att du stödjer ett varumärke som bryr sig om vår planet.

En annan sak som skiljer varumärket från andra klädmärken är dess åtagande att endast använda de bästa materialen i sina produkter. Varje del av Alpha Industries produkter är byggda för att hålla, från de robusta dragkedjorna till de robusta knapparna. Varje komponent i plaggen har noga övervägts och säkerställts för att uppfylla varumärkets höga krav på kvalitet och stil. Oavsett vad du letar efter kan du lita på att Alpha har produkter som inte bara ser bra ut, utan också klarar vardagens slitage.

Hos Jerone hittar du populära folie-t-shirts från Alpha Industries för meihas som får dig att sticka ut i nattlivet och på festivaler. Förutom foil t-shirts hittar du även logobroderade t-shirts samt långärmade, hoodies och tidlösa jackor. Alpha Industries är ett kvalitetsklädesmärke som vi på Jerone har sålt i många år och har fått mycket bra feedback från våra kunder. Passformen är bra, då den passar nästan alla. Produkterna är huvudsakligen tillverkade av bomull, jackor av nylon och vissa produkter kan ha elastan i sig. För det mesta är Alpha Industries produkter dock Regular Fit, vilket innebär att de inte är lika åtsittande som våra andra produkter. Så de passar bra även om du har gått till gymmet mer eller mindre.

Alpha Industries erbjuder distinkt herrmode

Varumärket är också känt för sin känsla för detaljer och innovativa design. Varumärkets popularitet sträcker sig från de egna bomberjackorna till moderna klassiska jackor. Om du vill komplettera eller förnya din garderob är det här ett toppmärke att kolla in. Oavsett om du letar efter något avslappnat eller något lite mer formellt kommer du säkert att hitta något från Alpha som passar din stil och budget. Med ett engagemang för kvalitet och innovation är Alpha Industries ett varumärke du kan lita på för att förse dig med kläder som kommer att hålla i flera år.