Jack & Jones Kläder för Män

I vår onlinebutik hittar du ett brett urval av herr-T-shirts, långärmade tröjor, jeans, tillbehör och stickat från märket Jack and Jones.

Varumärkets bakgrund

Historien om varumärket Jack & Jones börjar 1990 när BESTSELLER först introducerar sitt nya herrklädesmärke på modefestivalen i Oslo. Mottagandet överträffar alla förväntningar och således blev det nya herrklädesmärket en verklighet. Strax efter etableringen har Jack & Jones redan säkrat sig en plats som ett av de starkaste denim-märkena på herrklädesmarknaden. Idag är detta Bestseller-märke ett av de starkaste herrklädesmärkena i Europa, med tusentals butiker i 38 olika länder. Dessutom säljs produkter från detta mycket populära märke av tusentals officiella partneråterförsäljare, varav Jerone.se är en. Jerone fokuserar endast på de mer speciella och imponerande modellerna från Jack & Jones kollektionen, samt de bästsäljande hittprodukterna. Kollektionen uppdateras ständigt, så kom ihåg att följa våra nyuppdaterade erbjudanden!

Vardagskläder för män

Jack & Jones är det absoluta favoritmärket för mäns vardagskläder. Från märket hittar du ett mångtal olika jeans, T-shirts, mjukisbyxor, långärmade tröjor, shorts, jackor och kalsonger. Jack & Jones klär dig från topp till tå oavsett väder, vilket innebär att det finns outfitkombinationer tillgängliga för alla årstider och olika väderförhållanden. Herrars vardagskläder är en viktig del av den dagliga klädseln. Kvalitativa och stiliga kläder ökar självförtroendet och ger en mer polerad bild. Denna kategori erbjuder ett brett urval av olika modeller, färger och mönster, så du kommer definitivt att hitta kläder som passar din stil.

Herrarnas formella klädsel

Utöver vardagskläder har Jack & Jones utvidgat sin kollektion till formell klädsel och olika tillbehör. En stilig skjorta passar för alla sorters firanden, och genom att lägga till ett bälte till dina byxor, kompletterar du en slående outfit. Märkets urval inkluderar också kvalitetsmössor, halsdukar och handskar. Jack & Jones har också blivit känt för sina skor, som sträcker sig från stövlar till sneakers.

Jack & Jones Jeans för varje stil

Jack & Jones jeans är också en ständig favorit i Jerones onlinebutik. Från märket kan du beställa passande och högkvalitativa jeans i olika färger och modeller som passar olika stilar och kroppstyper. Jeansutbudet är omfattande, och från märket hittar du jeans med olika passformer, såsom slim fit, tapered fit och loose fit. Jeansen är tillverkade av högkvalitativa material och designade på ett sätt så att de sitter bra och känns bekväma på. Jack & Jones märkta slitna jeans passar för fritid och särskilt för användning på sommaren och våren. Märket erbjuder också mer dämpade jeansmodeller som är mångsidiga och vars popularitet består år efter år.

Högkvalitativa material garanterar hållbarhet och komfort

Det populära herrklädesmärket Jack & Jones erbjuder ett brett sortiment av stiliga och högkvalitativa kläder för den moderna mannen.